A rajongók javaslatára az Outback ausztrál pack bevételeit jótékony célra ajánlja fel az Activision, hogy segítsék az ausztrál válsághelyzete kezelését.

Az Infinity Ward és az Activision bejelentette, hogy támogatja az Ausztráliában zajló pusztító erdőtüzek elleni küzdelmet. A rajongók a múlt héten arra szólították fel a kiadót, hogy az ausztrál tematikája Outback csomag bevételeit ajánlják fel a válságkezelésre. Az fejlesztők most átnevezték a csomagot, az Outback Relief Pack bevételeit pedig valóban eljuttatják az illetékes szervezeteknek – írja a Dexetro.

Az Outback Relief Pack egyébként 1800 CoD pontért vásárolható meg, nagyjából 20 dolláros értéket jelent. A játékosok ezért cserébe Bushranger operátor skint, exkluzív sniper rifle Charlie-t, koala charmot, valamint matricákat és egyéb kozmetikumokat kapnak.

Kép forrása: Activision

Az Infinity Ward tegnap jelentette be a kampányt a közösségi oldalakon, ráadásul kijelentették, hogy azok vásárolásai is beleszámítanak az adományokba, akik korábban már megvették a csomagot. Az Activision és az Infinity Ward a pack minden platformon történő értékesítéséinek bevételét 100 százalékban biztosítja a szervezeteknek. A gyűjtés január 31-ig tart.

Az Outback csomag egyébként a hónap elején jelent meg a játékban, rá pár napra a rajongók máris jelezték, hogy jó ötlet lenne ezzel segíteni Ausztrálián. Az országban zajló katasztrófa persze a világ minden táján fontos kérdés lett, és számos szervezet és közösség indított gyűjtést, sőt vannak, akik személyesen segítenek. Russel Crowe például azért nem vette át a Golden Globe díjat, mert a lángokkal küzd Ausztráliában.

Az erdőtüzek már több mint 100 ezer négyzetkilométeres területen pusztítanak, és legalább 6 ezer épület veszett oda. Eddig 28 ember vesztette életét, a becslések szerint eddig félmilliárd állat pusztult el. Aki tehát segíteni szeretne, a Call of Duty Outback Relief Packjának megvásárlásával is megteheti, egészen január 31-ig.

Te megvetted már a packot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×