A jelenlegi skin nézegető rendszer lényegében a játék eleje óta változatlan, ideje lenne egy kicsit átszabni az alapokat.

Akár örülünk neki akár nem, a skinek fontos részét képezik a Fortnite világának. A rendszeresen megjelenő kinézetek, a Battle Pass-ból kinyerhető státuszszimbólumok vagy az ingyenes ajándékok is mind saját jelentést hordoznak a játékosok felé.

Sőt, lassan már annyi Fortnite skin létezik, hogy az eddigi UI nem is képes megfelelően kiszolgálni az igényeket.

A személyre szabhatóság érdekében érdemes lenne egy helyre befűzni például az azonos skinhez tartozó különböző megjelenéseket. Vagy több előnézetet is engedni párhuzamosan, hogy el lehessen dönteni, melyik tetszik jobban.

Jelenleg ugyanis egyszerre egyetlen előnézet állítgatásával kell beérnünk, és ha készítünk egy új kinézetet, az előző már el is tűnt. Azoknál a skineknél pedig, melyek nem takarják el a modell arcát, hadd lehessen választani a különböző modell kinézetek közül is. Ezek a fejlesztések az Epic Games számára is előnyösek lennének, hiszen az emberek még jobban élveznék a skinekkel való variálást.

I made a Fortnite Locker V2 design with extra functions such as ‘Presets’, ‘Themes’ and ‘appearances’. [UI Concept] from r/FortNiteBR

Innen született a Fortnite Locker V2 ötlete is, mely segítene kiigazodni a temérdek választási lehetőség között. A dupla előnézet tökéletes megoldás lenne a rengeteg Fortnite skin közötti válogatáshoz, azonnal összehasonlíthatóak lennének a kinézetek.

Ti örülnétek egy ilyen újításnak?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×