A népszerű streamer TOTY bontásai kapcsán még a rajongók is meglepődtek, mennyire rosszul bontott. Ezért kiszámolták, mennyibe fájt neki eddig a TOTY éra.

A legjobb kártyákért kőkeményen a zsebünkbe kell nyúlni. És nem csak az átigazolási piacon, hiszen ha ki akarjuk bontani őket, még durvább a helyzet. Tökéletes példa erre a népszerű streamer, Castro, akinek bontásait élőben kísérhették végig a rajongók.

A Pack Opening streamben nyitott csomagokat összeadva, a rajongók számításai szerint 2316 packot bontott ki a TOTY megjelenése óta.

Gyakran vádolják a streamereket a „redlisting” forgalmával, vagyis hogy az EA kivételez velük. Megjelöli az accountjukat, hogy rengeteg jó lapot bontsanak, ezzel ösztönözzék a nézőket is vásárlásra. Nos, ha ezt tekinti szerencsének az EA, amit Castro produkált, akkor hatalmas bajok vannak a játékkal. A 2316 packból körülbelül 11390 Rare játékost bontott, de TOTY kártyából csak hetet.

Ez lényegében annyit tesz, hogy összesen 1 544 000 FIFA pontot költött a bontásokra, vagyis egyetlen TOTY kártya 220 571 FIFA pontba került. Dollárban számolva ez 16 542 dolláros árat jelenti minden TOTY lapnak, ami jelenlegi árfolyamon 5 millió forintot jelent.

Természetesen ez csak egyetlen példa, de tökéletes rá, hogy érzékeltetni a esélyeket, nagy számok mellett. Vannak persze szerencsések, akik kevésből is belenyitnak, készítettünk is róluk egy összeállítást. De pontos arányokat csak nagy mennyiség után vonhatunk le. Castro számai azt mutatják, hogy minél többet bont az ember, annál fájdalmasabb a statisztika, kb 1600 Rare player után jön egy TOTY lap.

Ti hány packnál jártok a TOTY lapok óta?

×