Egyre több konkrétum lát napvilágot belsős informátoroknak köszönhetően, ismét kaptunk egy nagyobb adag GTA 6 infót.

Decemberben egy Rockstar játékokat tesztelő informátorral indult a GTA 6 szivárgási hullám. A belsős infóknak hála rengeteg mindent megtudtunk az állítólagos GTA 6-ról, melyet a Rockstar hivatalosan még sosem jelentett be. Aztán január elején saját álláshirdetéseivel bukott le a Rockstar Games, most pedig itt a következő adag.

Szintén belsős forrásból kiderültek a karakterek szinkronhangjai, eddig sosem látott játékelemek és a hivatalos bejelentés dátuma is.

A főszereplők és a fő gonosz

Az már decemberben kiderült, hogy a történetnek egy testvérpár lesz a főszereplője. Az új infók szerint John Leguizamo hangján szólal majd meg a férfi karaktert, a fő gonosz pedig Roselyn Sanchezén.

A szereplők nevét is megkaptuk, a főhőst Matías Gonzáleznek hívják, a fő gonoszt Valeria Madrinának. A női fő gonoszt Griselda Blancóról, a Kokain Keresztanyáról mintázták, a Drogkereskedelem királynőjéről.

A játékban szereplő helyszínek

Időben az 1980-as és 90-es évekbe kalauzol majd minket a játék, egyenesen Vice City-be. Az új infók most további két városról is lerántották a leplet. Az egyik egy Fort Lauderdale-ről mintázott amerikai város lesz, a másik pedig Kolumbia fővárosát, Bogotát idézi majd. Ezen kívül 9 kisebb város is lesz Vice City és Fort Lauderdale között.

A közlekedésben is vastag változások jönnek. A helyszínek között légi úton is utazhatunk majd, és az autókban megjelenik a benzin szintet mérő rendszer is.

A játék sztorija

Konkrétumok itt még csak szivárgás szinten sincsenek, de annyit már tudni, hogy az online mód is sokkal jobban koncentrál majd a sztorira. Pont, mint a Red Dead Redemption 2-ben. Sőt, a rendőrökre alkalmazott rendszer szintén ebből a játékból érkezik majd.

A nagy bejelentés

A forrás szerint 2020 februárjában jelentik be hivatalosan is a GTA 6 érkezését.

Természetesen a névtelen forrás bárki lehet, és könnyen meglehet, hogy fake az egész. A rengeteg kiszivárgott információ azonban nem lehet véletlen, túl sok mindent hallottunk már a GTA 6-ról ahhoz, hogy mindez csak kitaláció legyen.

Szerintetek tényleg bejelentik a játékot a jövő hónapban?

×