A világbajnokság megnyerése után járó LoL skinek ugyan csak tavaszra várhatóak, de azt már tudjuk, melyik hősökre jönnek.

Szép szokás a League of Legends világában, hogy méltó emléket állítanak minden világbajnoknak. A LoL Worlds megnyerése után ugyanis minden csapat megkapja a maga Worlds kinézeteit, az általuk meghatározott hősökre. A világbajnok ötös mindegyik tagja kiválaszthat egy hőst, a Riot Games pedig elkészíti a nekik szánt Worlds skint.

A 2018-as világbajnokság megnyerése után az Invictus Gaming játékosai választhattak skineket. Az ő kinézeteik 2019 április elején érkeztek, így a 2019-es bajnok FunPlus Phoenix is 2020 tavaszára várhatja saját kinézeteit.

Azt viszont már megtudtuk, hogy mely hősök kapnak új kinézetet az FPX játékosoknak hála. A csapat midese Doinb ugyanis elárulta, melyik hősökre kérték a skineket.

Az idei Worlds skinek Gangplank, Lee Sin, Malphite, Vayne és Thresh mellé érkeznek.

Doinb választásra Malphite volt, állítása szerint azért, mert ez az egyetlen hős, amellyel még a felesége is tud játszani. Állítása szerint ez lesz a valaha volt legjobb Malphite skin.

https://www.youtube.com/watch?v=MeY08OV3j8g

 

 

Ti melyiket várjátok közülük a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×