A Modern Warfare 2-ből ismerős Scrapyard végre a játék mobilverziójában is tiszteletét teszi, és még új játékmód is érkezik az új szezonra.

Ahogy arról a Dot Esports is beszámolt, a Call of Duty: Mobile új évadjához már most bejelentette az Activision az új mapot. A Scrapyard sokunk számára kedves emlék lehet: a szűk terek és sok fedezék mindig pörgős és intenzív meccseket ígért.

A térkép először még 2009-ben, a Modern Warfare 2-ben bukkant fel, de a tavalyi Modern Warfare-ban is helyet kapott, a Spec Ops mapok közt. Sőt, egyes híresztelések szerint az állítólag érkező Battle Royale map egyik nevezett pontja is lehet majd.

Call of Duty: Mobile – January 9th Community Update from r/CallOfDutyMobile

Az Activision hivatalos reddit posztjában nem kertelnek: „ez az eredeti háromsávos map egy-az-egyben feldolgozása.” Ráadásul további térképek érkezését is belengették, hiszen úgy fogalmaznak: „a Scrapyard az első Multiplayer map megjelenés a harmadik szezonban.”

Az új szezon ráadásul új játékmódot is hoz. A Rapid Fire módban végtelen lőszert és végtelen gránátot kapunk, ráadásul gyorsabban ujratöltődnek az operátor skillek és a scorestreakek is. Elég brutális és gyors játékmenetet ígér ez a mód. Limitált ideig lesz majd elérhető a Season 3 indulásával.

Az új évad január 20-án, hétfőn indul majd, kíváncsian várjuk az új mapot és a módot!

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×