Frissült a League of Legends kliens, így tudjuk, hogy az elkövetkező öt napban milyen újdonságot tartogat számunkra a Riot Games.

Egészen eddig csend volt, most viszont hatalmas robajjal indította be az évet a Riot Games. A League of Legends 2020-as idényét egy szezonnyitó animációval és egy rövid összefoglalóval indította a kiadó.

 

Az összefoglalóból kiderült, hogy a napokban szó fog esni a készülő hősökről, a fejlesztés alatt álló Legends of Runeterra kártyajátékról, új információkat fogunk kapni a Teamfight Tactics módról és még az évben várható skinek is kapnak egy kis reflektorfényt.

Ám egészen eddig nem tudtuk, hogy pontosan mikor lesznek elérhetők ezek az információk!

A kliensünkbe érkezett egy új menü, ami a közelgő tartalmakat és bejelentéseket listázza. Ugyan dátum nincsen a menüpontokhoz kötve, ám azt jól tudjuk, hogy minden napra tervez a Riot egy újdonságot.

Ez pedig azt jelenti, hogy Sett az 5. napon, vagyis január 14-én lesz elérhető legkorábban az éles szervereken!

Sett megjelenése után, 15-én elstartol a Mecha Kingdoms esemény, amire már biztosan sokan fenik a fogukat, elvégre egy teljesen új skinline érkezik a játékba.

Érdemes minden nap követni a kliensünk, ugyanis külön menüpontot kapott a Legends of Runeterra és a Teamfight Tactics is. Előbbinek remélhetőleg bejelentik a hivatalos béta időszakának startját, utóbbi esetében pedig azt ígérték a rövid összefoglalóban, hogy betekintést kapunk a következő szezonba, a TFT legújabb szettjébe.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×