Rövid videóban vázolta a kiadó a League of Legends jövőjét. Íme minden, amit megosztottak a közösséggel a játékmenetről és a rangsorolt játékmódról.

Hivatalosan is elkezdődött a 2020-as League of Legends szezon, ennek örömére a Riot Games meglepett minket egy rövid videóval, amiben vázolták a rövidtávú terveket. Szó esett az átalakított sárkányrendszerről, a rangsorolt játékok jövőjéről, valamint a kliens fejlesztéséről is.

 

Az új sárkányok és buffjaik jól teljesítenek, a visszajelzések alapján a játékosok is élvezik az új irányt. Riot Brightmoon, a játékmenetért felelős csapat vezetője elmondta, mindez csak a kezdet, igyekeznek minél több innovációt belevinni a játékmenetbe a jövőben.

A rangsorolt (Ranked) meccsek az év elején nem változnak sokat, marad a három splites rendszer, valamint a helyosztó meccseken sem fogunk tudni pontokat veszíteni. Hosszútávon viszont megpiszkálják majd kicsit a matchmakinget! Tervben van az Autofill rendszer javítása, szeretnék kizárni, de legalábbis redukálni azokat az eseteket, amikor az egyik csapatban több autofilled játékos játszik, míg a másikban mindenki a saját pozícióját kapta.

A klienst is folyamatosan fejleszteni fogják, Brightmoon külön kiemelte a karakterválasztási fázist, a kliens általános működésének gyorsaságát és az egyéb töltéseket. A 2019-es évben komolyan ráfeküdtek a fejlesztők a hibák javítására, ezek idén szép sorjában fognak megjelenni.

Valamint megérkezik végre a Clash is, mint állandó elem, a League of Legends-be!

Sajnos a beépített bajnokságmód pontos megjelenési dátumát Brightmoon még nem tudta elárulni, de azt ígérte, mindenképpen a 2020-as év elején érkezik! Kisebb hibákat kell már csak javítaniuk, utána pedig fejest is ugorhatunk csapatunkkal a Clash-be!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×