Játékmódok, jutalmak, ingyenes esemény pass és rengeteg küldetés. A Grand Soirée Arcade esemény gondoskodik róla, hogy ne unatkozzunk a januári hidegben.

A Respawn Entertainment szeretné, ha a játékosok boldogan zárnák az Apex Legends harmadik szezonját, így egy meglepetés eseménnyel készültek. A Grand Soirée Arcade hét különböző játékmóddal és rengeteg új kozmetikai elemmel érkezik és persze az ezekhez tartozó küldetésekkel.

A GSA január 14-én kezdődik és egészen 28-ig tart majd. A játékmódok így két napig lesznek csak elérhetők, így senki se lustálkodhat a következő pár hétben.

A játékmódok

  • Gold Rush Duos – Legendás fegyverek lépten nyomon!
  • Third-Person Mode – Ideje perspektívát váltani!
  • Armed and Dangerous: World’s Edge – Shotik és csipák orrba-szájba!
  • Kings Canyon After Dark – Reméljük nem félsz!
  • Dummies Big Day – Tesztelj a fejlesztők helyett!
  • Live.Die.Live – Respawn a Respawntól!
  • Always Be Closing – Fussatok bolondok!

kép forrása: ea.com

A Grand Soirée Arcade eseményhez saját ingyenes battle pass is jár, amit a játékmódokban elér eredményeinkkel farmolhatunk ki. Minden játékmódhoz három küldetés tartozik majd, ezek összesen 1000 pontot érnek az esemény pass-on.

 

Szerencsére nem kell minden játékmódhoz tartozó küldetést véghez vinnünk, hogy megszerezzük az összes elérhető kozmetikai kiegészítőt. Viszont, azok, akik minden játékmódot kipróbálják speciális jelvényt kapnak. Az eseményhez tartozó legendás kinézetek elérhetők lesznek a boltból, Apex Pack-ből vagy ki is craftolhatjuk őket.

Január 17-20 között pár új küldetés is érkezik 500 bónusz pontért, hogy a ritkábban játszó játékosok is jól járhassanak.

Ti melyik játékmódot várjátok a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×