Félhivatalos az infó, de az egyik fejlesztő Twitteren tisztázta, hogy felhasználóhoz kötött a reputation farmolás az új fajokhoz.

Hamarosan érkezik az új World of Warcraft frissítés, jó sok újdonsággal (például teljesen átdolgozott Death Knight kezdőzónával, erről tegnap itt írtunk). Tegnap a hivatalos patch notes is megjelent, amiket átböngészve voltak, akik félreérthetőnek éreztek néhány dolgot az új Allied fajok elérhetővé tétele során.

Twitteren tette fel a kérdést Andy Cole, hogy elegendő-e, ha a Hordás mainjével érte el az exaltedet a Rustbolt Resistance-szal, vagy a Mechagnome-ok unlockolásához feltétlenül szükséges, hogy Allys karakterrel is megtegye ugyanezt.

Josh Augustine, a játék egyik fejlesztője válaszolt a kérdésre. Válasza alapján ha a felhasználóhoz köthető bármelyik karakter elérte az exalted státuszt, akkor elérhetővé válik a fajt elérhetővé tévő küldetéssorozat. Ennek ellenére ezt a küldetéssorozatot mindenképpen egy max szintű Allys karakterrel lehet csak megcsinálni, és természetesen a faj másik előfeltétele, a Mechagon sztori befejezése is ugyanúgy szükséges.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak a Mechagnome-okra vonatkozik, hiszen míg a Rustbolt Resistance neutral csapatként került a játékba, és mindkét oldal kaphat reputationt különböző forrásokból, addig a Vulperákhoz szükséges Voldunai csak a Horda számára elérhető.

Ti már elkezdtétek a reputation farmolást a frissítésre várva?

×