Egy régi-új megoldás tűnt fel a horizonton, amivel száműzhető a mikrolag probléma.

Nagyjából a megjelenés óta vannak komolyabb problémák a PUBG futtatásával. Sokan azt hitték, hogy az 1.0-ával majd javítanak mindent, de ehelyett inkább még több problémát kaptunk, amit azóta javítottak, viszont a mikrolag/szaggatás problémájára a mai napig nem született igazi megoldás a PUBG Corp. részéről, pedig több alkalommal is próbálkoztak már.

Ezúttal is a játékosok álltak elő egy már ismert módszerrel, ami a Windows 10 felhasználókat érinti.

A pár másodperces művelet során a PUBG (TSlgame.exe) indítófájljánál kell letiltanunk a teljes képernyős optimalizációkat. Az alábbi videóban látottakat kell beállítani, ami valószínűleg senkinek nem fog nagy nehézséget okozni.

Potential Fix for Poor Performance in 10 Seconds. PUBG was running in Borderless/Windowed regardless of whether it was in Fullscreen Mode. This fixed problems on my end. from PUBATTLEGROUNDS

 

A műveletet követően a játékosok javulásról számoltak be, szóval egyáltalán nem placebóról van szó. Persze ez még nem garancia mindenre, hiszen a mikrolaggot más körülmények előidézhetik.

Remélhetőleg sokak számára megoldást jelent a fentebbi pár másodperces művelet. Remélhetőleg a PUBG Corp. is kiad egyszer egy teljes körű fixet a mikrolaggok megoldására. 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×