A hétre vártuk a nagyobb frissítéscsomagot, ám ez elmaradt. Most viszont bizonyítékot is kaptunk arra, hogy jövő héten végre megérkezik a Fortnite-ba!

Kezd elfogyni a tartalom a Fortnite kliensből. Ezt a játékosok visszajelzéseiből is leszűrhetjük, többen háborognak a nagyobb fórumokon az elnyújtott szezon miatt. A tegnapi nap végre visszatért egy kis élet a játékba, megérkezett az első Overtime kihíváscsomag, a Remedy vs. Toxin, így megint volt miért beugranunk a szigetre.

Ezek a kihívások viszont nem fognak örökké kitartani, a jelenlegi ciklusban pedig csak egy hétre elegendő küldetés van már csak.

 

Ami abból a szempontból jó hír, hogy biztosan érkeznie kell egy nagyobb frissítésnek hamarosan, ugyanis a hivatalos Fortnite Twitter több hétnyi Overtime időszakot ígért, bónusz tartalmakkal és további feladatokkal. A játékra pedig már bőven ráfér egy frissítés, a játékélményt mostanában több kellemetlen bug is roncsolja.

LucaszYoshi, a Fortnite közösség egyik legaktívabb adatbányásza jó hírekkel szolgált. Az Epic Games már teszteli a hivatalos v11.40-es frissítést, így szinte biztos, hogy a jövő héten megkapjuk a jól megérdemelt törődést a kiadótól. Érkeznek a további Overtime tartalmak, s reméljük a hibajavítások is!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×