Egyre több infó szivárog ki az újonnan érkező iPhone SE 2-ről.

Immáron 4 év telt el azóta, hogy az Apple elhozta a nagy sikerű kisebb mérető telefonját az iPhone SE-t. Azóta teltek-múltak az évek, de nem kapott folytatást a típus, pedig azóta jó pár új telefonnal rukkolt elő a gyártó. Jó hír viszont, hogy úgy tűnik már nem kell sokat várni az SE 2-re.

Az új SE 2 OnLeaks olvasatában / Kép: OnLeaks

Az egyik legmegbízhatóbb informátor, OnLeaks ezúttal nem csupán rengeteg információval látta el az érdeklődőket, hanem egy renderelt modellel is készült, amin bemutatta, hogy hogy nézhet ki az új SE 2. Az előző verzióhoz képest szépen megnőtt a második darab. Az SE2 egyértelműen az iPhone 6-tal megismert formavilágra hajaz, a 4,7 colos kijelző pedig egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal helyet, ami pár éve még átlagos méretnek számított volna, de manapság már mondhatjuk kicsinek.

 

A pletykák szerint a hátlap matt üveg borítást kapott, amin keresztül vezeték nélkül is tölthetjük a telefont, illetve további jó hír, hogy a Touch ID is helyt kapott az előlapon. A burkolat mögött az idei iPhone 11-ben debütált A13 Bionic chip lapulhat 3 GB memória társaságában.

Az informátor szerint februárban indul a gyártás, márciusban pedig már kereskedelmi forgalomban is kapható lesz az SE 2. Az árát egyelőre 150 ezer forint környékére tippelik, ami az Apple esetén kedvezőnek számít.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×