A Ubisoft időhiány miatt nem mert belevágni a jótékonysági Rainbow Six skinekbe, de kivették a részüket Ausztrália támogatásából.

Több játékban is felmerült a közösség részéről, hogy játékon belüli gyűjtést szervezzenek az ausztrál tűzvész kapcsán. Ehhez persze a fejlesztők is kellenek, hiszen ebben az esetben a közösség úgy tud segíteni, ha vásárolnak. Általában valamilyen speciális skin megjelenésével gyűjtenek pénzt a kiadók. Gondoljunk csak a mellrák ellen kampányoló Overwatch skinre, mellyel milliókat gyűjtött a Blizzard. Most a közösség tagjai hasonlóra szólították fel a játékok kiadóit, az ausztrál tűzkatasztrófa kapcsán.

Emberségből jeles – Tűzoltó skinekkel gyűjtenének adományt az ausztrál erdőtüzek áldozatainak

 

Az idő rövidsége miatt a Rainbow Six kiadója, a Ubisoft azonban nem mert belevágni hasonlóba. Helyette inkább úgy döntöttek, máshogy veszik ki a részüket Ausztrália támogatásából. Egy egyszeri, egyébként hatalmas össze átutalásával.

 

A dolog fogadtatása igencsak vegyes volt a közösségen belül. Egyesek szerint ez csak lustaság részükről, és az ingame gyűjtéssel mindenki jobban járt volna. A játékosok is úgy érzik, hogy segítettek, és több is összejöhetett volna jótékony célra. Mások szerint pedig ez még így is több, mint amit a többi kiadó bevállalt a jótékonyság érdekében.

De még ha tényleg ez is volt a könnyebbik út, szerintünk akkor is szép volt Rainbow Six, szép volt Ubisoft. Így kell példát mutatni!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×