A Twitch még mindig árgus szemekkel figyeli a streamereit.

Ha azt gondolnánk, hogy a Twitch-nél elnézőbbek lettek a Mixer terjedése miatt, akkor tévednénk, ugyanis ismét bebizonyította a lila óriás, hogy a szabályok legapróbb felrúgása esetén is képesek megrázni a banfát. Ezúttal a Team SoloMid fiatal Fortnite tehetségét érte utol a banhammer, Anthony ‘ZexRow‘ Colandro ugyanis egy trükk miatt lett kitiltva a platformról.

A kép bal oldalán ZexRow / Kép: Dexerto

A 19 éves játékos még korábban kötött szerződést a Monster Energy-vel, aminek keretei között minden streamben meg kellett innia két doboz energiaitalt. Ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond, viszont a két megivott energiaital után megkérdezte a nézőit, hogy igyon-e még egyet, amire mindannyian azt felelték, hogy „igen”, ekkor jött a csavar:

„Tudtam, hogyha meginnék még egyet, az már káros lenne, ezért feltöltöttem vízzel a dobozokat és elkezdtem inni ezeket a stream alatt.”

A gond nemsokkal később ütött be,  amikor ZexRow elkezdett öklendezni, majd hányni a streamben a túl sok folyadék miatt.

Ezt követően a játékos megkapta első banját az éven, méghozzá a saját élete veszélyeztetése miatt. Érthető módon a Twitch ugyanis nem volt beavatva a vizes trükkbe, ők csak annyit láttak, hogy ZexRow elkezd hányni a túl sok energiaital miatt.

Az biztos, hogy a streamereknek mindenképp érdemes átolvasni a Twitch szabályzatát, hogy a jövőben se érje őket váratlan meglepetés, a Twitch ugyanis tűzzel-vassal küzd a szabályszegőkkel szemben. A szabályzat egyébként nem feltétlenül hülyeség, ennél az esetnél például belegondolhatott volna ZexRow, hogy mégis hogy néz ki egy külső szemlélő szemszögéből a stream. Az már csak hab a tortán, hogy egy profi játékosról beszélünk, akinek elvileg példát kellene mutatnia a fiatalabb generáció számára.

Forrás: Dexerto

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×