Ha valaki szereti az aranyat, simán beújíthat ezzel a 10 ezer dollár értékű, 24 karátos arannyal bevont billentyűzettel.

Hallottam már arról, hogy az igazán gazdag embereknél még a WC is aranyból van. Akkor valószínűleg a gazdag gamerek a jövőben ilyen aranybevonatú billentyűzettel fogják csapatni. Erre ad lehetőséget a napokban zajló CES 2020-on bemutatott billentyűzetet, amelyet szó szerint aranyba borítottak – írja a PCGamer.

A csillogó 24 karátos arany alatt persze egy valódi billentyűzet található, egy XGP Summoner, Cherry MX Speed Silver gombokkal. Ahogy a TomsHardware írja, a csuklótámasz nem kapott igazi aranybevonatot, az csupán színében passzol a billentyűzet többi részéhez. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez csupán dísz, a billentyűzet valóban használható.

Az Amazonon az alap XGB Summoner billentyűzet egyébként 119 dollárért volt kapható (most nem elérhető), ami kb. 35 ezer forint. Az Adata szerint a billentyűzet elkészítése körülbelül 2500 dollárba kerül, de ha a cég forgalomba hozza, akkor körülbelül 10 000 dollárba kerül majd, ami kb. 3 millió forintot jelent.

 

Mindenképp beszerzel egy ilyet, igaz?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×