Talán vannak olyan gamerek, akik nagy álma, hogy a gamer PC, a PS4 és az Xbox One konzol egy házban kapjon helyet. A BIG O friss változatban mutatkozott be a CES-en.

Talán mindenki emlékszik arra, hogy tavaly az Origin PC bemutatta a BIG O-t, azt a brutális gamer PC-t, amibe PS4-et, Xbox One-t, valamint Nintendo Sitch konzolt is építettek. Akkor az elképzelés az volt, hogy minek vitatkozni azon, hogy melyik a legjobb platform? Egyszerűen csak építsük egybe mindet és használjuk, amikor csak akarjuk!

Az viszont már akkor is kiderült, hogy a csomag az egyszerű felhasználók számára túl drága, ráadásul az Origin gépe inkább egy promóció volt, hogy egyáltalán képesek létrehozni egy ilyen gépet. Az idei CES rendezvényen azonban a BIG O ismét feltűnt, kissé egyszerűbb formában, annak érdekében, hogy bizseregjen a kezünk a pénztárca fölött – írja a LadBible.

Kép forrása: Kotaku

Ahogy a Kotaku is beszámolt róla, a frissített, valamint egyszerűsített csomag most egy PC-t, egy PS4-et és egy Xbox One S-t tartalmaz. Ráadásul ahelyett, hogy a konzolokat egy házba helyezték, inkább a hardvert építették be, annak érdekében, hogy kellemesebb legyen a megjelenés.

Az új gép módosított CORSAIR Crystal Series 280X Micro-ATX ház felhasználásával készült, helyet kapott benne egy Xbox One S All-Digital Edition, illetve egy PlayStation 4 Pro, melyek között szabadon lehet választani. A játékok tárolásához, illetve az előfizetői szolgáltatások eléréséhez speciális SSD választható a gyorsabb betöltés érdekében. Ennek a megoldásnak az ára valamivel kevesebb most, mint ez eredeti BIG O esetében.

Maga a PC rész is konfigurálható és több változatban elérhető: AMD Ryzen 9 3900X vagy Intel i9-9900K CPU-vel, Nvidia Geforce RTX 2080 Ti videokártyával és 32 GB RAM-mal, ráadásul akár a beépített video capture card és a konzolos SSD is megoldható.

Kép forrása: Kotaku

A rossz hír az, hogy a BIG O még így sem olcsó. Miközben az Origin oldalán rengeteg testreszabási lehetőség található, a gép legolcsóbb verziója 2473 dollár (tehát körülbelül 736 ezer). A kérdés az, hogy most, amikor mindenki már a következő generációs konzolok megjelenésére vár, megéri-e befektetni egy ilyen csomagba?

Te vennél BIG O-t? Vagy már vettél is?

×