Bekeményít a Respawn. Az Apex Legends fejlesztői új büntetőrendszert ígérnek, ami a „dashboardozó” játékosokat szinte azonnal meg fogja szorongatni.

Lassan egy éves lesz a Respawn nagy sikerű battle royale címe, az Apex Legends. A kiadó pedig a lehető legjobb módon kívánja megünnepelni mindezt, bejelentették, felveszik a harcot az AFK játékosokkal.

Nincs idegesítőbb annál, amikor „dashboardozó”, vagyis a játékot a tálcára pakoló játékossal fut össze az ember egy Ranked mérkőzésen. A játékra nem koncentrálók komolyan árthatnak a besorolásunknak, elvégre egy csapatjátékra épülő címről beszélünk. Ha már egy ember hiányzik a trióból, szignifikánsan csökken a győzelmi esélyünk…

Az Apex Legends rendszerfejlesztője, Eric Hewitt Twitteren nyugtatta meg a közösséget, „közeleg az ítélet napja”, amikor utoléri a sors az AFK játékosokat.

Ha minden igaz, már nem kell sokat várni a büntetőrendszer átalakítására, a Respawn sokkal gyorsabb ítélkezést ígér, ami akár rangvesztéssel, vagy ideiglenes/permanens tiltással járhat.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×