A Mythic Quest: Raven’s Banquet egy olyan vígjátéksorozat, ami a világ legjobb MMO RPG-jét készítő stúdióról szól, ahol a főnök kicsit sem normális.

A 2019-es E3-on a Felhőtlen Philadelphia alkotója Rob McElhenney bejelentette, hogy új sorozattal készül. Ez a Mythic Quest: Raven’s Bankett, mely nem egy videojátékot mutat be, hanem az azt készítő stúdiót – írja a PCGamer.

A történet szerint a világ legjobb MMO RPG-je készül(ne), ám a fejlesztők hétköznapi élete nem éppen felhőtlen. McElhenney a sorozatban Ian Grimmot alakítja, a stúdió vezetőjét, aki – meglepő módon – egy önelégült bunkó. Ez természetesen feszültséget okoz a stúdióban, főleg azért, mert a játék főszereplője maga Grim, aki egoizmusát megpróbálja a játékba építeni. Ez persze nem mindenki szerint célravezető, de persze mindig van egy nagy terv.

https://youtu.be/pMaPCYRPhY0

 

A most megjelent előzetes tökéletesen megmutatja mire is számíthatunk, ami pedig külön pozitívum, hogy az eddigiek alapján nagyjából beleláthatunk majd abba is, hogy mik lehetnek a játékkészítés folyamatai.

A sorozat producerei közt van egyébként Gérard Guillemot is, aki a Ubisoft munkatársa. Ez pedig megmagyarázza, hogy miért jelentették be a sorozatot az Ubisoft tavalyi E3 sajtótájékoztatóján.

A Mythic Quest: Raven’s Banquet február 7-én debütál az Apple TV-n.

×