A The Mandalorian sorozat egyik legnagyobb rejtélye, hogy ki is az a kis lény, aki ahhoz a fajhoz tartozik, mint Yoda.

A kis, aranyos zöld lény, aki érzékeny az erőre, minden bizonnyal sokak szívét elrabolta már, erre utal az a sok-sok mém is, amivel minden nap találkozunk. Egyelőre azonban nagyon keveset tudunk a kis lényről, melyet a sorozatban The Childnak neveznek.

Taika Waititi, aki amellett, hogy az IG-11 robot hangját adta, az első évad utolsó részének rendezője is volt, nemrég azt mondta: a kis Child eredete és neve kiderül a folytatásban. A tegnap zajlott Golden Globe díjátadón a The New York Times újságírójának beszélt Baby Yodáról – írja a Gamerant.

Waititi elmondása szerint nem nevezné Baby Yodának a lényt, és bár tudja, hogy mi a neve, még nem fedné fel. Ezt a megtiszteltetést meghagyja Jon Favreau alkotónak.

Az biztos, hogy a következő epizódokból sok mindent megtudhatunk a kis Yodáról, miközben Favreau már korábban elmagyarázta, hogy a Baby Yodának semmi köze az eredeti Yodához. Mivel a soroazat a Jedi visszatér után játszódik, amikor Yoda már szellemként létezik tovább, nem lehet Baby Yoda.

Szerinted mi lehet Baby Yoda valódi neve? Milyen nevet adnál neki?

×