A legújabb Hearthstone solo content érkezéséig még maradt idő. Segítünk free to play módon kifarmolni őket, és a gyűjteménynek sem fog fájni.

Mint minden játékra, a Hearthstone-ra is költeni kell. Szerencsére azonban a valós pénzt a szabadidőnkkel is kiválthatjuk, ha időben kezdünk spórolni a játék újdonságaira. December elején, a legújabb kiegészítő sokak tartalékait kimerítette. 2020 márciusán pedig már jön is majd a következő kieg.

De aki most elkezd spórolni a Galakrond’s Awakeningre, annak mindenre telik majd. Csak okosan kell csinálni.

A névből kiindulva Galakrond paklikat támogató, és továbbra is sárkányos vonalon mozgó kártyák érkeznek majd, egészen pontosan 35 darab. Szokás szerint 4 fizetős szárnnyal számolhatunk, darabja 700 goldba kerül majd. Összesen tehát 2800 goldra lesz szükségünk

Ha napi 70 golddal számolunk (60 gold a questből, és 10 gold három győzelem után), akkor 40 nap alatt kifarmolható a kívánt mennyiség. Ha holnaptól (01.08. szerda) elkezditek félretenni ezt a napi 70 goldot, akkor pontosan február 16-án vasárnapra meg is van a szükséges gold.

Három hét múlva vehetjük meg az első szárnyat, onnantól pedig szokás alapján hetente nyithatunk majd egyet. A spórolásnak hála minden szárnyat már a megjelenés napján kinyithatunk majd, és február közepétől már koncentrálhatjuk a márciusi új kiegészítőre a goldunkat.

Aki tehát free to play módon szeretné megoldani a Galakrond’s Awakening szárnyait, jobban teszi, ha már ma elkezd spórolni a megjelenésre.

×