Jelenleg két új fegyver is megbújik a forrásfájlok között. Az Apex Legends negyedik szezonjában nagyot javulhat az SMG kategória.

Hamarosan megérkezik az Apex Legends negyedik szezonja, a nagy sikerű harmadik után pedig biztosan nem szeretné a Respawn kivenni a szelet a játék vitorlájából.

 

That1MiningGuy, az Apex Legends közösség elsőszámú adatbányásza beleásta magát a jelenleg rejtett, ám elérhető tartalmak közé, s megtalált két SMG-t, amikkönnyen elképzelhető, hogy a következő szezon zászlóvivői lehetnek!

Az egyik a VOLT SMG, a másik pedig a CAR SMG nevet viseli.

A VOLT SMG render képe a forrásfájlok között, Forrás: That1MiningGuy

A Titanfall 2 játékosoknak nem újdonság a VOLT neve, ez a fegyver ugyanis már benne volt a titánok harcának második felvonásában. Egy energy ammo-t használó golyószóróról van szó, ami hatalmas erővel rendelkezik, ám a kezelése nem éppen leányálom.

A CAR SMG képei, Forrás: That1MiningGuy

A másik fegyver, aminek tesztelték a fejlesztők a játékmenetét a CAR SMG. S mit ad isten, ez a fegyver is felbukkant már a Titanfall játékokban… A CAR egy bivalyerős és rettentően pontos fegyver, ám ezért cserébe a fejlesztők kis tárat és az átlagnál lassabb lőgyorsaságot adtak neki.

Az egyik tehát egy tradícionális kiadás, míg a másik egy randhagyóbb iterációja az SMG fegyvertípusnak. Mindkettő jól hangzik, de véleményünk szerint az lenne a legjobb, ha mind a kettő a játék részévé válna a közeljövőben!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

 

×