Több hírt hallottunk már arról, milyen irányban folytatódik majd a 2018-ban az év játékának választott God of War. Talán Kratos és Faye kapcsolatáról is többet tudhatunk meg.

Amit biztosan tudunk, hogy a God of War 3 után Kratos északra ment, ahol megpróbált megküzdeni saját démonaival, megpróbálta leküzdeni féktelen dühét. Közben új felesége is lett, Faye, akit a God of War elején holtan látunk, hamvait pedig abban a világban kell szétszórni, ahol született.

Cory Barlog, a God of War kreatív rendezője szerint a várva várt folytatásban többet is megtudhatunk Kratos Faye-el való találkozásáról, akinek temetése olyan láncreakciót indított el, ami új kalandok felé sodorta főhősünket. A játék utolsó jelenetéből az is nyilvánvalóvá vált, hogy az események csak most indulnak be igazán.

„Faye-nek sokkal több hatalma van, mint bárkinek, és valójában komoly szerepe van ebben az univerzumban. Nem tudom, hogyan vagy mikor, de nagyon szeretném elmesélni Kratos és Faye találkozásának történetét” – magyarázza Barlog a PlayStation Access-nek adott interjújában.

 

Hogy pontosan milyen világba is kalauzol el minket a God of War legközelebb, egyelőre kérdéses. Barlog korábban a GameInformer-nek azt mondta, hogy talán ezúttal Egyiptomba, vagy a Maja birodalomba helyezik a történetet. Mindeközben a Sony Santa Monica legutóbbi állásajánlatai azt sugallták, hogy Kratos és fia Japánba utaznak.

Őszintén reméljük, hogy bárhogy is döntenek a fejlesztők, méltó módon folytatják azt a történetet, amire oly sok rajongó kíváncsi. Az biztos, hogy a legutóbbi God of War-al igen magasra tették a mércét, amit bizony tartani kell.

Te hol tudnád elképzelni Kratos következő kalandját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×