A korábbi Operation Coinok legjobb tulajdonsága is elveszett mostanra.

Az új CS:GO Operation sikere megkérdőjelezhetetlen. Olyan sokat vártak már rá a játékosok, hogy a játékosszám egyből rekord magasságokba emelkedett, amint bekerült a Shattered Web. De ha túltesszük magunkat az örömmámoron és kicsit benézünk a színfalak mögé, teljesen mást találunk.

Összecsapott munka miatt háborgó rajongók és hiányzó Operation hagyományok, melyeket az Agent Skinek próbálnak elfedni.

Ha egészen őszinték akarunk lenni, ez nem is egy klasszikus Operation. A korábbi változatokban több új map is érkezett, és folyamatosan váltakozó, új játékmódok kerültek a CS:GO-ba. Az Operation Hydra alatt még a Co-op küldetések is felbukkantak. Ezzel összefüggésben a küldetések is sokszínűbbek voltak, hiszen több játékmódot és pályát érintettek a mostaninál.

De elég megnézni az Operation Coint is. Nincsenek már benne statisztikák, elért eredmények, nem állít emléket ennek az egésznek. Az Operation Payback és Bravo idején akkor is fejlődött a Coin, ha csupán az új pályákon játszottunk. Semmi küldetés, semmi extra feladat, csak élvezni kellett az új pályákat, és a játék megjutalmazott érte.

De ha nem Operation, akkor mi?

Sokkal inkább egy Battle Pass, ami a fejlődésünk után skinekkel jutalmaz minket. Ez pedig sokak kedvét el is vette az egésztől.

Card

Card

Te elégedett vagy az Operation Shattered Web tartalmával?

×