A rajongók szívesen látnának egy CS:GO-ra hajazó Apex Legends kozmetikai piacot, mely segítene a Heirloomok rendszerén is.

Minden Apex Legends játékos álma, hogy kedvenc karakterét egy Heirloom fegyverrel a kezében lássa. Persze ehhez még magának a rendszernek is fejlődnie kell, ugyanis jelenleg nem rendelkezik minden karakter speciális közelharci fegyverrel.

Aki nem ismeri a Heirloomokat, azoknak röviden annyit, hogy ezek az Apex Legends legritkább kozmetikai elemei, amik ugyan jól mutatnak a legendák kezében, nagyobb sebzéssel nem ruházzák fel azokat. Minden Heirloom egy adott karakterhez tartozik, csak és kizárólag a tulajdonos használhatja őket.

Forrás: Apex Legends

Nem hiába vágyik tehát mindenki a speciális tárgyakra, sajnos csak keveseknek adódhat meg, hogy ilyesmivel játszhasson. Wraith Heirloom fegyvere például csak Apex pakkokból eshet, ráadásul sajnos nem minden 10.-ben fordul elő. Jelenleg 1 az 500-hoz az esélye annak, hogy Heirloom esik egy Apex Packből, ez pedig igencsak megdobja az értékét a tárgyaknak.

A közösség tehát nap, mint nap foglalkozik a Heirloom kérdéssel, a legújabb trend szerint többen örülnének egy Apex Legends-be épített kozmetikai piacnak.

This is actually a really good idea from apexlegends

 

Arról még szólnak a viták, hogy egy tényleges piac, vagy egy csere rendszer tenne-e jobbat a játéknak, de előbbi több helyzetben is segíthetne. Például megoldaná a belga kozmetikai rendszer problémáját, a nyugat-európai országban ugyanis már betiltották az Apex csomagokat. Így lenne értelme gyűjteni a tartalmakra, ráadásul mindenki azt kapná, amit szeretne. A CS:GO-ban és a Steamen kiválóan működik a rendszer, jó lenne látni ennek az Apex Legends verzióját.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×