Sokan jelzik, hogy több pályán is vannak földbe bugolásra alkalmas helyek – a Modern Warfare-t fejlesztő Infinity Ward viszont egyelőre nem reagál.

Most épp redditen bukkant fel a tegnapi nap során egy videó. A Modern Warfare subredditre topps140 posztolta, hogy Port of Verdanskon valaki egy épületbe, a föld alá bújva szed le mindenkit.

@InfinityWard. Please fix this. Players being able to go under the map and shoot upwards. After I called out this guy, he said he was playing Fortnite when he was there. from r/modernwarfare

Ahogy a videó végén is látszik, 50-1 volt a Kill/Death rátája… A kommentekben topps140 hozzátette, hogy bizony, atommal zárta a mérkőzést.

Nem ritka bug

Ha csak ezt a posztot nézzük meg, már ott is látszik a kommentek között, hogy milyen gyakori a probléma. Többen számolnak be arról, hogy hasonló történt már meg velük, más pályákon. Ha pedig elkezdjük beírni a Google-be, hogy Port of Verdansk, az első, amivel kiegészíti, az, hogy „under map”…

Természetesen a hivatalos szabályok szerint a bugok kihasználása mindenképpen kizárással büntetendő. Rövid nyomozómunka alapján a reddit kommentelők és ez alapján a Dot Esports is azt derítette ki, hogy a jelen helyzetben is szereplő játékos ki lett tiltva.

Ám az, hogy a Call of Duty trackere nem található a keresőben, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ténylegesen bannolták. Tekintve, hogy a Modern Warfare-ben a crossplay is lehetséges, előfordulhat, hogy más a tracker név, más az Xbox Live azonosító, stb.

Veletek is előfordult már, hogy a pálya alól szedtek le? Jelentettétek a csalót?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×