A meccsek elején érdemes óvatosnak lenni, mert ellenfeleid láthatatlanok maradnak körülötted pár másodpercig, viszont ők látnak téged.

Az Apex Legends egyike a legtöbbet játszott videojátékoknak jelenleg, a játékmenet akciódús, a karakterek izgalmasak és a meccsek gyorsasága miatt a tökéletes időtöltés, ha az embernek kevés ideje van. Mindezt beárnyékolja a rengeteg csaló játékos, akikkel képtelen mit kezdeni a Respawn és a folyamatosan felmerülő bugok tömkelege.

A lag hullám után, most új bugra figyeltek fel a játékosok, amiről videót is sikerült megörökítenie Lynxien Reddit felhasználónak. A meccsek elején az ellenfelek láthatatlanok, így nem kis meglepetésben lehet részünk, ha más csapatokkal ugyanazon helyre érkezünk. Ez valószínűleg a textúrák betöltési idejével lehet kapcsolatban és a beszámolók alapján főleg a konzolos játékosokat érinti.

Apex Legends is a fair and balanced game from r/apexlegends

Ezzel a problémával egyébként a Fortnite is hónapok óta küzd, ahol konkrétan a pályát se képes renderelni a konzol játékosok számára, így érkezés után szimplán beleragadnak a házakba. Bizonyos skineknél ez gyakrabban fordul elő, mivel a részletesebb kinézetek nagyobb munkát jelentenek a gépek számára.

Veletek történt már hasonló?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×