A játékmod azok számára is tartogat pár újdonságot, akik már sokadszorra játszák újra a Witcher III: The Wild Hunt-ot.

A Witcher III újra az eladási listák élén van a Steam virtuális boltjában,  a The Witcher sorozatnak és a leértékeléseknek hála. Sokan fedezik fel elsőre ezt a küldetésekkel és fantáziával teli világot, azonban azok számára, akik mint mi sokadszorra kezdték újra a játékot, itt egy mod, amivel belecsempészhetnek némi újdonságot a játékmenetbe.

kép forrása: nexusmods.com

A 28 vas és 27 ezüst kardot tartalmazó fegyvermod az Exotic Arsenal Weapon DLC nevet kapta és már elérhető a nexusmods.com oldaláról. Persze ezek a kardok tartalmaznak némi meglepetést, mivel kialakításuk elég változatos és néhány fantasy elem is belekerült a fegyvertárba.

Ezeket a fegyvereket a játékon belül bárhol megtalálhatjuk, ahol random generált loot szerepel, ugyanúgy mint az eredetieket. Ráadásul ezek a fegyverek nem írják felül az eddig is játékban lévőket, csupán kiegészítik azokat, a fejlesztő azt ígérte, hogy más modokkal is kompatibilis a DLC, így akkor se okoz problémát, ha esetleg felraktuk már a szintén általunk ajánlott Redux modot.

Ti is újrakezdtétek a Witcher III-mat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×