A Grind játékmód nyertesei a jól együttműködő csapatok, persze egy jó szóló akcióval is keresztül lehet húzni az ellenfél számításait.

Az Infinity Ward visszahozza a Call of Duty: Ghost-ban bemutatott Grind játékmódot, a rajongók nagy örömére. A meccsek során itt az ellenfeleink és társaink dögcédulájának gyűjtögetésével szerezhetünk pontokat, de egyben pontfoglalásra is törekednünk kell, ha nyerni akarunk.

 

A több fókuszú játékmód teret enged némi stratégiai gondolkodásnak és ezzel sokkal izgalmasabb lehet a játékosok számára, mint a lineárisabb TDM, Gunfight vagy Hardpoint. A killeink után felszedni az ellenfél dögcéduláit persze egyszerűnek tűnhet, de mozgásunk kiszámíthatóvá is válik, így komoly hátrányba kerülhetünk a futkorászás során, viszont ha nem szedjük össze a földön heverő pontokat, akkor az ellenfél tagjai visszaszerezhetik azokat.

Az elfoglalandó pontok, ahol a dögcédulákat pontra cseréljük folyamatosan változnak, így a játékmódban a játékosok rá vannak kényszerítve a folyamatos alkalmazkodásra. Habár régen játszottunk már Grind-ot, a csapattal való összedolgozás volt általában a győzelem kulcsa. A mobilis játékosokat folyamatosan fedező lövészek könnyen biztosíthatják a pontok begyűjtését és transzportációját.

Ti kipróbáljátok majd?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

 

×