Igen erősnek ígérkezik a 2020-as év konzol téren, a Sony és a Microsoft után a Nintendo is új Switch gépet dobhat a piacra.

Igen erősnek ígérkezik a 2020-as év konzol téren, ugyanis mind a Sony, mind pedig a Microsoft idén tervezi piacra dobni a legújabb konzolgenerációt. Ami viszont érdekes, hogy a harmadik nagykutya, a Nintendo is beszállhat a „harcba”, a Katan Games CEO-ja, dr.Serkan Toto értesülései szerint ugyanis a PS5-tel és az Xbox Series X-szel párhuzamosan érkezhet a Nintendo Switch Pro is!

Toto évről évre benne van azok csoportjában, akiket a Games Industry megkér, információik, valamint elhanyagolhatatlan mértékű rutinjuk alapján jósolják meg az adott naptári év legkiemelkedőbb újításait a piacon. A tavalyi évben sikeresen előre jelezte a Switch Lite érkezését, így a gaming média ezúttal még nagyobb figyelmet fordított Toto véleményére:

„Nincs kétségem afelől, hogy a Nintendo idén piacra dobja a Switch Pro-t. Sőt, szerintem már a nyáron, vagy kora ősszel megérkezhet a gép, hogy a PS5 és a Series X megjelenése ne rondíthasson bele az eladásokba.”

Forrás: Digital Trends

A Nintendóra egyébként is igaz, hogy jobb szereti a már meglévő generációját fejleszteni, mintsem elárassza a piacot újabbnál újabb gépekkel. Pontosan ez történt a DS és a 3DS esetében is, az új generáció helyett piacra került a DSi és a 3DS XL. Ezt a modellt tovább gondolva, nem lennénk meglepve, ha tényleg megérkezne a Nintendo Switch Pro.

Dr. Serkan Toto a negyedik negyedév elé saccolja a megerősített Switch konzol megjelenését.

A borítókép csupán illusztráció.https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×