Megérkezett az év első frissítése.

Eddig kellemesen telik az idei év, a GTA Online-ban. A Rockstar nem fukarkodott az ajándékokkal, nemrég pedig megérkezett 2020 első update-je, amiben jó pár újdonságot becsempésztek a fejlesztők. Nézzük is sorban ezeket!

Zhaba 

Ezúttal egy igazi vadállat került a játékba, amit a Zhaba néven találhatunk meg a Warstock Cache & Carry-ben. Ez az új csodajárgány gyakorlatilag minden szárazföldi terepen képes átgázolni, de még a vízen való átgázolás sem akadály!  Az árcédula is elég erősre sikeredett, 2,4 millió dollárért cserébe tudhatjuk magunkénak a „kicsikét”.

Új nyeremény a kaszinóban! 

A GTA új kaszinójába minden nap megéri betérni, hiszen mindenki kap egy lehetőséget, hogy ingyen megpördítse a szerencsekeret. Az update alkalmával változtattak a fődíjon, így ezúttal egy limitált kiadású Comet Safarit is bezsebelhetünk, ami egyébként eredetileg 710 ezer dollárba kerülne. Akinek tetszik a járgány és nem akarja a szerencsére bízni a dolgot, az korlátozott ideig megvásárolhatja az imént említett összegért.

Leárazások

Új év, új akciók, ahogyan a szokás tartja. Ezúttal az egyes épületek 35%-os leárazást kaptak, míg a járművek esetén 25-40%-os kedvezmények közül válogathatunk.  A teljes listát a fentebbi képen találjátok. Mindezen felül a Twitch Prime előfizetőknek további akciókkal kedveskedtek.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Forrás: Rockstar Games

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×