A Caviar orosz cég luxus telefonkiegészítőkre specializálta magát. Újonnan bemutatott iPhone 11 Pro Max verziójukból csupán 1 készült.

Egy MKBHD nevű tech youtuber mutatta be a csodás telefontokot, amit a Caviar dobott piacra. Persze magát a telefont az Apple gyártja, az ő iPhone 11 Pro Gold verziójuk csupán 500 ezer forint, de ha számodra ez nem elég és szeretnéd egy olyan verziót, ami 24 karátos arannyal van bevonva, 137 gyémánt díszíti és még egy működő mechanikus óra is van a hátán, tovább ne keress, itt a Solarious Zenith Full Gold.

 

MKBHD-t az orosz cég maga kereste meg és a telefonnal együtt egy kísérőt is küldtek biztos, ami biztos, hiszen csak egy darab készült belőle. A készülék megrendelőinek hitelesítő okiratokat is adnak, hogy igazolhassák ez valóban az övék és mennyit fizettek érte, meg persze, hogy milyen ritka maga a tok. Továbbá jár hozzá töltő, arany kitűző, matt fekete, egyéni igényekre alakított Airpods Pro és egy arany órafelhúzó is.

A telefon persze nagyjából kétszer olyan nehéz és széles, mint a tok nélküli verzió. A telefon egy kijelző védő réteggel együtt érkezik, de nehéz elhinni, hogy egy ilyen súlyos telefon becsapódásánál ez elég védelmet biztosít. Ráadásul a mechanikus óra kattogása hívások közben kifejezetten zavaró lehet, hiszen pont a füledhez tartja a felhasználó.

Persze a Caviar olcsóbban is készít telefon kiegészítőket, Samsung Note 10 Plus-t egzotikus kígyóbőrbe csomagolva már másfél millióért is kaphatunk, így mindenki számára csak ajánlani tudjuk a cég webshopját.

Ti mennyit költöttetek a telefontokotokra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×