A pályatípusok összetétele szerencsére nem változik.

A legutóbbi kompetitív szezon 12 pályája közül ötöt is lecserélnek az előzzünk álló időszakra. A játékból persze nem kerülnek ki a kispadra száműzött mapok, de innentől csak Quick Play módban fordulnak majd elő. Jönnek persze helyettük újak, hogy ne legyen olyan egyszer az élet, legyen mit gyakorolni az új évben is. Az Overwatch Competitive Season 20 mapjai immár nyilvánosak, lássuk tehát a változásokat:

 

 

Amint az látszik is, az Assault mapok között nincs változás. Hanamura, Temple of Anubis és Volskaya Industries is kompetitív pályák maradtak. Hybrid mapok közül egyet cserélt a Blizzard, Hollywood heylett ezentúl Numbani lesz a Competitive Map Pool része.

Nagyobb változás inkább az Escort és a Control mapokon összetételében fedezhető fel.

Ezekben ugyanis egyaránt két-két cserét hajtottak végre a fejlesztők. A payload tologatás egyedül Havanán maradt meg, Watchpoint Gibraltar és Route 66 egy ideig most megpihen. Helyettük cserébe itt lesz Dorado és Rialto. A Control Point mapok közül Busan az egyedüli megmaradt pálya, Nepal és Lijiang Tower egy időre kikerültek a képből. Helyüket Ilios és Oasis veszik át.

A változások még PTR-re se kerültek fel, így könnyen lehet, hogy a Blizzard még az utolsó simításokat végi a frissen bekerülő mapokon. Kíváncsian várjuk, milyen átalakításokat eszközöltek, a még izgalmasabb játékélmény reményében!

×