Kevin Feige a New York-i Filmakadémián erősítette meg a hírt.

Lassan 12 éves a Vasember mozi, ami azt jelenti, hogy a jelenleg ismert Marvel-moziuniverzum is akkor indult útjára. Azóta 23 mozi duzzasztotta hatalmassá a filmes galaxist, s egyáltalán nincs tervben ennek lezárása. Olyannyira nincs, hogy a mozik mellett mostantól a Disney+-os sorozatok is kánonnak fognak számítani, így egy plusz platformon bontakozhatnak tovább a történetszálak.

Kevin Feige, az MCU feje a New York-i Filmakadémián járt, ahol az újságírók a készülő filmekről és sorozatokról kérdezték. Szóba került az LGBTQ reprezentáció is, többeket érdekelt, lesz-e még további képviselője – esetleg transznemű karakter – a közösségnek.

Forrás: Emma McIntyre, Getty Images Hungary

A válasz lényegretörőre sikerült:

Hogyne, sőt, hamar! Most forgatunk egy filmet, abban fog szerepelni.

Azt, hogy pontosan melyik filmben fog felbukkanni a szóban forgó transznemű karakter, vagy hogy kiről van szó, Feige nem részletezte. Íme egy lista, hogy kikre lehet számítani a képregények alapján:

  • Sera – Egy szárny nélküli férfi angyal, aki nőként éli életét. Mivel az asgardi mondakörbe tartozik, könnyen lehet, hogy a Thor: Love and Thunder moziban fog felbukkanni.
  •  Jacob Gavin Jr. – Egy női testbe ragadt férfi mutáns.
  •  Jessie Drake – Ő volt az első nyíltan transznemű Marvel karakter.
  •  Gillian – Az ő szerepeltetésére van a legkisebb esély, ugyanis a Jessica Jones Netflix sorozatban már felbukkant. Aneesh Sheth, szintén transznemű színésznő játszotta el.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×