Több, mint 10 felhasználót koptatott már el, a Twitch még mindig hagyja, hogy pénzt keressen a platformon.

Nincs minden rendben a Twitch háza táján, legalábbis nem minden esetben tudjuk eldönteni, hogy pontosan milyen elveket vall a streaming óriás. Egyik pillanatban azt látjuk, hogy valakit határozatlan időre eltiltanak a közvetítéstől, mert véletlenül kilógott a köldöke egy rossz mozdulat miatt, a másikban pedig csalók reklámozzák magukat, bárminemű dorgálás nélkül.

Sajnos utóbbi miatt visszhangzik éppen az Apex Legends közösség is, az egyik notórius német csaló alól ugyanis már több, mint 10 felhasználót rántott ki a Respawn szabályszegés miatt.

A Twitch pedig még ezek után is hagyja, hogy nap, mint nap fellője a streamet és pénzt keressen a játék közvetítésével.

A srác nézőinek véleménye megoszlik, vannak, akik még védik a kedvenc streamerüket, ám sokan támadják a játékost, elvégre nehéz azt elhinni, hogy véletlenül tiltottak ki a keze alól több, mint 10 felhasználót.

Ideje lenne a Twitch-nek a gaming világ ezen aspektusát is rendesen vizsgálni, ugyanis a legtöbb esetben az ilyen jellegű önreklámok nagyobb kárt okoznak a közösségen belül, mint az ártalmatlan villantások.

A csalás önmagában megvetendő, de hogy valaki még pénzt is keressen azzal, hogy másokat megkárosít, az már egyenesen pofátlanság. És ebben a platform legalább annyira hibás, mint a játékos!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×