A Superhot VR egy igen egyedi FPS játék, mely az ünnepi kiárusításokon kedvezmények mellett volt elérhető. Igen jól teljesített.

A Superhot VR egy olyan több díjat nyert játék, ami egyedi élményt nyújthat mindenkinek, aki szereti az FPS játékokat. Van benne kihívás, lehet trükközni, és néha gondolkodni is kell, nem csak ész nélkül lövöldözni. A játék sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy az indie fejlesztő Superhot Team projektigazgatója Callum Underwood a Twitteren azt írta:

A SUPERHOT VR több mint 2 millió dolláros bevételt produkált az összes platformon az elmúlt 7 napban. Köszönjük szépen minden játékosnak.

Kép forrása: Twitter

Az eladásokat valószínűleg nem csak az ünnepi játékakciók növelték, de maguk a VR eszközök is számos helyen kedvezményesen voltak megvásárolhatók. A Half-Life: Alyx megjelenésének bejelentésével valószínűleg sokan költötték pénzüket egy ilyen eszközre – írja a PCGamer.

Mindez persze nem minősíti negatív módon a játékos, ugyanis a Superhot VR szinte minden korosztály számára új élményeket jelent. (A játék besorolása szerint 13 éven felülieknek ajánlott.)

Te kipróbáltad már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×