Az Apex Legends ügyes játékosai felfedezték, hogy a játék third-person módban is elérhető, persze csak a Firing Range pályán, egy Crypto glitchnek köszönhetően.

Mióta a Respawn Entertainment azt mondta, hogy az Apex Legends gyakorlópályáján easter eggeket rejt el, a játékosok sorra próbálják felfedni a kis titkokat. Volt például egy olyan húsvéti tojás, ami a statikus szerkezeteket valódi ellenséggé változtatta, sőt még Star Wars tartalmat is felfedeztek – írja a Dexerto.

Közben felfedeztek egy hibát (talán hiba, talán nem), amivel a játék egy teljesen új módon játszható: harmadik személyű nézetben. Persze ez csak a gyakorlómódban érhető el, a használatához pedig Crypto drónja, majd karakterváltás szükséges. Az alábbi videóban azt is megnézheted, hogy pontosan hogyan érhető el a nézet. A magyarázat 1:07-nél kezdődik.

  • Lépj be a gyakorlómapra!
  • Válts Crypto-ra!
  • Vedd elő a drónt!
  • Nézz vele teljesen lefelé!
  • Válts karaktert!

 

Érdekes kis módszer ez, kicsit engem arra emlékeztet, amikor még a PUBG hajnalán csupán TPP volt elérhető, és megjelenésekor az FPP módtól sokan ódzkodtak. Nem valószínű azonban, hogy a TPP mód a játék többi részébe is bekerül, sőt valószínűleg ez egy olyan hiba, amit a Firing Rage gyakorló mapon is javítanak majd.

Neked hogy tetszik a játék TPP-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×