Egy minőségbiztosítási ellenőr tartalmas leak csomagot hozott össze a legújabb GTA játékról.

Hét évvel a legutóbbi GTA rész után egyre nő a várakozás a folytatás után. Hivatalos információ azonban még egyszer sem hangzott el arról, hogy a Rockstar Games valóban készítené-e a következő Grand Theft Auto részt.

Szivárgásból persze eddig sem volt hiány, így szinte mindenki biztosra veszi, hogy a színfalak mögött ott készül a GTA 6. Ezt a legújabb, masszív szivárgás is megerősíti, amelyet egy Rockstar Games alkalmazásában álló minőségellenőr tett közszemlére.

December 28-án egy óriási mapról szóló leak látott napvilágot, a Red Dead Redemption 2 és a következő GTA rész egyik dolgozójától.

A teljesség igénye nélkül íme a lényegesebb, kiszivárgott információk:

  • a következő GTA rész hatalmas pályát kap a forrás szerint: „ehhez képest a GTA V mapja csak egy iskola hátsó udvara”
  • két fő városa lesz a játéknak, Carcer City (Boston mintájára) és Vice City (Miamihoz hasonlóan)
  • a Red Dead Redemption 2 mintájára továbbfejlesztett hangulati elemek, időjárási megoldások és vizuális effektek érkeznek majd, a reálisabb játékélményért
  • két főhőse lesz a játéknak, egy testvérpár, akik közül az egyik egy beépített zsaru
  • a küldetés rendszert teljesen újradolgozzák, melyben leadhatjuk őket és más úton is elindulhatunk, melyeknek köszönhetően az egész játék történetvezetése más irányt vehet

UPDATE:

A leakek persze semmilyen hivatalos megerősítést nem kaptak, viszont elég beszédes, hogy

kikerülése után szinte minden felületről igyekeztek eltávolíttatni a fejlesztők.

Igazságtartalmukat illetően tehát csak találgatni tudunk, de mostanra már csak screen shotok maradtak fent róla. Az eredeti nyelvű, masszív szivárogtatást itt találjátok:

Szerintetek igazak lehetnek a GTA 6 leakek?

×