Sajnos a karácsonyi bejglihalom már mögöttünk van, de a szürke hétköznapok előtt még vár ránk egy újévi buli, amit a Fortnite-on belül is megünnepelhetünk majd!

A forrásfájlok szerint idén sem marad majd el a Fortnite-on belüli újévi esemény. Legelőször 2017-ben élvezhették a játékosok a battle royale sziget fölé lőtt tűzijátékot, majd a közösség legnagyobb örömére mindezt 2018-ban is megismételte az Epic Games.

S most úgy fest, az idei évben sem maradhat el a fesztivál hangulat!

Lucas7yoshi bele is ásta magát a kliensbe, hogy kiderítse, egészen pontosan mire is lehet majd számítani december 31-én éjjel. Mint kiderült, a forrásfájlok alapján nem lesz sok különbség a tavalyi és az idei esemény között, legalábbis aszerint ami jelenleg elérhető.

 

Újévi Outfit nem érkezett még a kliensbe, cserébe két Wrap is megtalálható a forrásfájlok között ebben a témában. Lesz, akinek mindkettő újdonság, de olyan is előfordulhat, hogy valaki az egyiket már használja, ugyanis a kettő előkerült „csomagolásból” az egyik a Winterfest esemény keretein belül szerezhető meg.

A másik, a Star Party, pedig valószínűleg azok számára lesz majd elérhető, akik részt vesznek a Fortnite-ban megrendezésre kerülő tűzijátékon.

 

Sajnos nem tűnik valami acélos játékbeli eseménynek az újévi ünnepség, de egy ilyen minőségű Winterfest után véleményem szerint nincs ezzel gond.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×