Mindenki ráfeszült az új sárkányrepülőre, nem véletlenül!

Múlthéten írtunk róla, hogy bekerült a PUBG-be a motoros sárkányrepülő, egyelőre kísérleti jelleggel. Ezúttal viszont nem a Teszt szerveren lehetett kipróbálni az újdonságot, hanem az éles szervereken zajlott a teszt, mindössze annyi trükkel, hogy a főmenü Labs menüpontját kellett keresni. Eredetileg csupán ma reggelig lehetett tesztelni az új járművet, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont egész december 30-áig kitolták a próbaidőszakot.

Na de, nézzük csak, hogy hogy is néz ki a játékban az a bizonyos motoros sárkányrepülő! Teljesen érthetetlen, hogy a PUBG Corp. ezúttal miért nem dobta össze a szzokásos promóvideóját, de IZEDEPTIC kihasználta a helyzetet és egy remekre sikerült trailert készített, ami tökéletesen visszaadja, hogy milyen érzés is a motoros sárkányrepülővel krúzolni.

PUBG Labs Make Dreams Come True! – I Believed I Could Fly! from PUBATTLEGROUNDS

Természetesen a PUBG oktatóvideók királya, WackyJacky sem ment el az új jármű mellett szó nélkül. A hangulatvideóen túl bemutatta, hogy hogy is működik a sárkányrepülő a gyakorlatban, többek között az is kiderül, hogy milyen jól lehet harcolni a compoundokban kempelőkkel szemben.

 

Nektek hogy tetszik az új motoros sárkányrepülő?

×