A toxic játékosokat senki sem szereti, nem véletlenül.

A toxic játékosokkal sajnos rendkívül nehezen lehet bánni. Teljesen mindegy, hogy milyen jól lövünk, nyersére állunk-e vagy épp fej-fej mellett haladunk, aki toxic, az helyzettől függetlenül mérgezheti meg játékunkat, szimplán azért, mert az adott illető rossz passzban van vagy épp ezt élvezi.

Gyakran előfordul, hogy a random ötödik teljesen fogalmatlan

Biztosan mindannyian belefutottatok már olyan random csapattársba, aki egyáltalán nem akart együttműködni a csapattal, csak minél hamarabb le akarta tudni a meccset, ezért pedig mindent megtett. Szerencsére a csapatsebzést már a Valve is keményen bünteti, viszont ha egy csapattársunk végig infózza a csapat minden lépését a közös chatben, azzal egyszerűen nem lehet semmit kezdeni.

Amikor repül a mute

 

Épp erre talált megoldást Sebzzzzz, aki szerint be kellene vezetni egy új mute, azaz némító funkciót, amivel az egész szerveren némíthatnánk az adott játékost.

Természetesen ezt is az adott csapatnak kellene megszavaznia, így hatástalaníthatnánk a toxic játékosok, akik minden infót leadnak az ellenfélnek.

Az ötlet egy nap alatt óriásit ment a CS:GO redditen, rengetegen támogatták a kezdeményezést, remélhetőleg a Valve is felkapta rá a fejét és akár a következő update-ben meg is kaphatjuk.

Forrás: reddit

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×