A Faster Than Light az egyik nagy kedvencünk még 2012-ből. Most minden startégiai játék fanatikus megkaparinthatja ingyenesen.

Az Epic Games Store ingyenes játékok néha jók, néha közepesek, de mostanában kiváló játékokat kínálnak csupán egy kattintásért cserébe. A tegnapi Totally Accurate Battle Simulation-nel azóta se tudtunk betelni és mint kiderült számunkra a környezetünkben lévő kevésbé gamer arcok is nagy élvezettel próbálták ki.

A mai napon még 5 óráig a Faster Than Light-ot szerezhetitek meg, ami rég óta nagy kedvencünk. Így ezután a hír után ne is várjatok sokat tőlünk, mert bezárkózunk némi ünnepi kockulásra.

 

A Faster Than Light egy felülnézetes pixel kalandjáték, ami az űrben játszódik az űrhajónkon. A történet során  menekülnünk kell, hogy elszállítsunk pár nagyon fontos információt a szövetségeseink számára, azonban az ellenfeleink a sarkunkban vannak végig. A játék ráadásul rougelike, azaz egyszeri meghalás után újra kell kezdeni, így komoly kihívás tárul a játékosok elé.

A játék során rengeteg stratégiai döntést kell meghoznunk, nem csak a harcban, de felszerelés és fedélzeti tisztek kiválasztásában is.

Ti kipróbáljátok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×