Totally Accurate Battle Simulator, egy világ ahol a harc végtelen, de élvezetes. Ma este 5-ig ingyenesen letöltheted az Epic Games Store-ból.

Az Epic Games Store az ünnepek alatt minden nap egy ingyenes játékot tesz elérhetővé a közönség számára. Tegnap egy kemény platformert kaptunk, de a mai napon inkább a humoron a hangsúly. A Totally Accurate Battle Simulator egy harci szimulátor, ahol a különböző történelmi korokon át rendezgethetjük a csatateret kedvünkre.

 

A játék során a különböző egységeket helyezhetünk el változatos pályákon, majd figyelhetjük, ahogy az ellenfél egységeinek esnek. A fejlesztők a címet ironikusan adták a játéknak, mivel a geometriai testekből felépített karakterek gyakran saját fegyvereiket is nehezen kezelik. Ez adja a játék humoros, kiszámíthatatlan stílusát.

A karakterek viccesek és nagy gombszemükkel nem érezzük rosszul magunkat akkor sem, ha eltiportatjuk őket egy mamuttal. A világ színes és vidám, pedig végtelen számú csatának ad teret. Ha nem is vagy rajongója az Epic Games Store-nak, ezt tuti érdemes letöltened.

Szerinted ki nyerne, egy csapat kalóz, vagy egy magasra ugró viking horda?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×