A Disney végre kapcsolt és kihozta a Baby Yoda plüsst, azonban már annyira sokan vásárolták meg, hogy előrendelni se lehet.

A The Mandalorian c. sorozat nagyon pozitív fogadtatást kapott az elmúlt hónapban, így meglepte a rajongókat, hogy épp a Disney van lemaradva monetizálási lehetőségekben. Ugyanis a sorozatban egy végtelenül aranyos karakter, egy baba kíséri főhősünket kalandos útján. Ez a baba valójában 60 év feletti és Yoda fajából való, innen származik a Baby Yoda név.

Baby Yoda hamar az internet kedvence lett és mémként is megállta a helyét, annyira, hogy a Reddit fórumán azóta is megy a vita, hogy az évtized méme lehet-e vagy sem. Ráadásul a sorozat a karácsonyi ajándék dömping előtt futott be, így sokan gondoltak rá a nézők közül, hogy a The Mandalorianhez kötődő terméket vegyenek barátaiknak. Sajnos erre azonban nem volt lehetőség.

Habár a Disney kiadott egy gyors hiánypótló merch sorozatot, de ez elég gyengére sikerült és a magától értetődő Baby Yoda plüss nem szerepelt a termékeklistán. Most azonban korrigálta ezt a Disney, így már előrendelhető a hivatalos plüss. Azonban a legelőbbi kiszállítást március elsejére teszik, azaz hónapokig várhatunk a 28 centiméteres kis plüssre, amit jelenleg 7500 forintért árulnak.

Persze pár óra alatt az egész készletet eladták, de nyilván lesz belőle utánpótlás.

Ti vennétek Baby Yoda Plüsst?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×