A Reddit felhasználó érdekes felfedezést tett egyik meccse során. A feltételezések szerint a killcam funkciót leplezte le véletlenül.

A tegnapi napon tette közzé r/TyrantTriz felhasználó az alábbi képet, amiből sokan arra következtetnek, hogy egy bug miatt egy leendő funkciót láthatott a játékos. Tyrant egy meccs közbe halt meg, miután felugrott a lent látható overlay a „Connection Error 238” felirattal, továbbá egy gomb alul „skip replay”-el.

A játékosok többsége régóta kéri a Respawnt, hogy adják a játékhoz a killcam funkciót, amiből sokat tanulhatnánk a halálunk körülményeiről. Ezen felül persze sokkal könnyebb lenne kiszűrni a csalókat is, amivel a játék továbbra is küszködik. A fejlesztők sajnos nem erősítették meg, hogy készítik a funkciót, de ha igen, akkor se kerül valószínűleg az Apexbe a következő season előtt.

Több kommentelő szerint a gomb nem utal új funkcióra, csupán egy Titanfall 2-ből visszamaradt kód került a Tyrant elé. A Titanfall 2-ben ugyanis a killcam alapvető funkció volt.

Te örülnél ha lenne killcam az Apexben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×