A Modern Warfare játékosai bepillantást nyerhetnek egy lehetséges battle royale mapra. Legalábbis ezt feltételezik a rajongók jelenleg.

A Call of Duty: Modern Warfare játékosai néhány napja egy új mapot fedezhetnek fel, aminek neve Vacant. Már régóta pletykálják, hogy valamikor battle royale mód érkezhet a játékba, annak ellenére, hogy annak megjelenése előtt a fejlesztők kijelentették, hogy nem készülnek ilyesmivel. Mégis, már a bétaverzió megjelenésekor erre utaló fájlokat találtak az adatbányászok – írja a Dexerto. A kiszivárgások közt volt szó 200 fős BR módról, egyedi respawn rendszerről, 1v1 harcokról stb.

Most úgy tűnik, hogy egy kameratrükknek köszönhetően betekintést nyerhetünk egy (vagy több) mapba, mely kifejezetten a battle royale játékmódhoz készülhet. Tegnap ugyanis a Redditen jelent meg egy videó, amiben KingBeezoR bemutatta, hogy egy kameratrükk segítségével hogyan lehet Vacant mapot átnézni egy privát meccs közben.

If you spectate in a private match on Vacant, you can explore the entire Ground War/ Battle Royale map from r/modernwarfare

A kamerát így teljesen szabadon lehet használni, megfigyelve a map eddig elérhető területein kívül olyanokat is, amik eddig csupán a távolban látszódtak. Olyan nagy területeket fedeztek fel, hogy az talán megerősíti azt a feltételezést, hogy a készítők egy 200 fős BR map bevezetését tervezik. Persze mindez jelentheti azt is, hogy a jövőben még több egyedi mapot kapunk a különböző játékmódokhoz. Utóbbi már csak azért is valószínű, mert az Infinity Ward folyamatos játékbeli frissítéseket ígér, a különböző játékmódokon és fegyvereken túl, friss mapokat is.

Egyelőre tehát a battle royale mód még mindig csupán spekuláció, több játékos a Redditen arra utal, hogy valószínűleg más játékmódokhoz készülnek a még fejlesztés alatt álló mapok. Nehéz lenne tehát egyértelműen kimondani, hogy a mapokat battle royale módra tervezik. Az viszont biztos, hogy a jövőben a fejlesztők még sok-sok frissítéssel készülnek, amivel tovább bővítik a játék világát.

Te szeretnél különleges battle royale módot a Modern Warfare-be?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×