A 2GGaming 30 napig tiltott el a versenyen ellenfelét leköpő játékost. Enyhítő körülményként kezelték, hogy azonnal bocsánatot kért.

A 2GGaming által, hetente megtartott Wednesday Fight Nights során történt az eset, hogy két játékos túlzásba vitte a beszólogatást. Nicko és K9sbruce között alakult ki a helyzet, akik a meccsek között játszottak pár bemelegítő meccset.

K9 csak pár órája kapott ki Nicko barátjától és még mindig dühös volt a veszteség miatt. Ennek hangot is adott és olyan kijelentéseket tett, miszerint meg fogja alázni a játékost a következő meccsen. Ez persze nem tetszett Nickonak, így szóváltásba keveredtek.

 


A Smashnél a két ellenfél közvetlenül egymás mellett ül, így más esportokkal ellentétben itt általában nagyobb pszichológiai nyomás van a játékosokon. A vita habár félbeszakadt, a két versenyző hivatalos meccsen találta egymással szembe magát nemsokára, ahol végül K9 győzedelmeskedett. Azonban addigra már olyan heves vita volt közöttük, hogy egy átgondolatlan pillanatban Nicko leköpte ellenfele karját megvetésének jeleként.

A szervezők szétválasztották a párost és Nicko egyből ráébredt, hogy túlzásba esett, a szervezők segítségével bocsánatot kért K9-től, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Nicko 30 napos versenyektől való eltiltást kapott. Sajnálatát Twitterén fejezte ki.

Szerintetek elég a 30 napos ban?

×