A jövőben játszódó katonai FPS tavaly óta nyílt béta verzióban volt elérhető, most végre elérhető lett a Steamen is.

Az Ironsight egy ingyenesen játszható sci-fi FPS, ami egy olyan nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a természeti katasztrófák sok pusztítást okoztak a világban. A világ két frakcióra oszlott, melyek állandó háborúban állnak egymással a természeti erőforrások megszerzéséért, beleértve egy új és erős energiaforrást, amit Trinitiumnak neveznek. A játék 2018 február óta nyílt báta verzióban volt elérhető az aeriagames.com webhelyen, most viszont végre bekerült a Steam kínálatába – írja a PCGamer.

A Steam megjelenéssel együtt persze friss tartalmak is érkeztek: több új map jelent meg. A Station egy hóval borított orosz vasútállomás, a Discovery pedig egy rejtélyes ipari terület, amit sűrű növényzet jellemez. Bekerült pár új fegyver is, a Type 89 Assault Rifle és a FlyTrap drón, ami megvédi a játékosokat a gránátoktól. Elindult a Capture the Flag játékmód is, valamint a Battle Pass, friss küldetésekkel és exkluzív tartalmakkal.

https://youtu.be/-ORIWLSQxDg

 

A zárt béta teszt egyébként tavaly indult Dél-Koreában, köszönhetően annak, hogy a fejlesztő Wiple Games székhelye Dél-Koreában van. Már akkor bejelentették, hogy a játékban több mint 14 map lesz elérhető, valamint több mint 100 fegyver. A drónok nagy szerepet játszanak a csatákban, melyek különböző funkciókkal bírnak.

Az Ironsight Steam megítélése egyelőre vegyes, ám nehéz lenne egyből leírni a játékot néhány nap után.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×