Az ország legismertebb videósai ezúttal is összefogtak a jó ügy érdeklében!

Ahogy közeledik a Szenteste, úgy lesz egyre zsúfoltabb és rohanósabb minden. Az ünnepi készülődésben az emberek frusztráltabbak és türelmetlenebbek lesznek, amin a csapadékos utak és a fent hagyott nyári gumik sem segítenek.

2018-ban a közúti balaesetek száma év végén tetőzött, és idén sem várható ez másképp.

Míg a tavalyi év első negyedévében 3 222 közúti balestet regisztráltak, az év utolsó negyedében, az ünnepi készülödés során ez a szám 16 951-re nőtt. Kiemelten fontos tehát, hogy ezekben a napokban is türelmesen, a sebességkorlátot betartva, egymásra odafigyelve vezessenek az autósok.

Ebben próbál meg segíteni egy zseniális YouTuber összefogás, melyhez a magyar videósok krémje csatlakozott.

 

A TheVR, Pamkutya, Radics Peti, Unfield, Nagy Dani, Kovács Rami, Broadtest, CultureGeeks, Bazska, Azmo, Yeahunter, Simonffy Peti, Zozo Kempf és Nessaj közös videót forgatott, az ORFK-OBB (Országos Balesetmegelőzési Bizottság) támogatásával.

Az Angyali Műszak célja egyértelmű, felhívni a fiatalok figyelmét kis erre a komoly problémára. Évente több százan halnak meg a magyar utakon, egyik ajándék, vagy karácsonyi ebéd sem ér ennyit. A rengeteg rokonlátogatás miatt sokan lesznek az utakon, vigyázzunk egymásra idén sokkal jobban, mint tavaly!

×