Íme egy lista a legújabb Fortnite tartalmakról.

Már telepíthető a Fortnite v11.31-es verziója, ami azt jelenti, hogy a rezidens leakerek már szét is kezdték cincálni a klienst új tartalmak után kutatva.

Érdekesség, hogy a múlt héten bejelentett Annual Pass tartalmai és promóciós képei még mindig megtalálhatók a forrásfájlok között, így a jövőben vagy megjelennek más formában, vagy nem biztos, hogy teljes mértékben letett az Epic Games az éves Battle Pass bevezetéséről.

Ami viszont szembetűnő, hogy Star Wars témában több újabb játékelem is felütötte a fejét, ilyen például egy új Harvesting Tool, valamint egy eddig még nem látott Glider.

Két új, ingyenes Star Wars elem is felbukkant, többen arra tippelnek, hogy a Winterfest keretein belül oldhatók majd fel.

 

 

Megjelent egy új mappa is az események gyűjtőhelyén, ami a „NewYear” nevet viseli, vagyis nagy valószínűséggel egy újévi eseménnyel is készül a kiadó.

Biztosan érkezik Kylo Ren a napokban,

ugyanis megjelent egy új Achivement a játékfájlok között, amit akkor szerezhetünk majd meg, ha Kylo Outfitet használva magunkhoz vesszük a piros fénykardot.

Mindezek mellett visszatér a Zone Wars a játékba, valamint egy új, BattleLabs elnevezésű LTM is érkezni fog, ami valószínűleg a Tutorial módhoz hasonló saját pályát is kaphat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×